![]() |
|
احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - نسخه قابل چاپ +- انجمن گفتگوی دوستي (http://2barehettefaghino.mihanbb.com) +-- انجمن: هنري (/forum-4.html) +--- انجمن: موسیقی ایران وجهان (/forum-6.html) +--- موضوع: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت (/thread-1904.html) |
احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - Masoud - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۰۱:۵۵ عصر ![]() موسیقی 360 - مسعود رجبی : در آخرین روز از تابستان 89 ، پنجمین آلبوم "احسان خواجه امیری" با نام "یه خاطره از فردا" از طریق شرکت "آوای هنر" وارد بازار پاپ شد. نکته ی جالب توجه درباره این آلبوم این است که ترانه سرای قطعه سر آلبومی "نمی دونم" مونا برزویی می باشد که به علت ممنوع الفعالیت بودن او ، نام مادر وی را در کاور آلبوم درج کرده اند!! قطعه ی آخر این آلبوم نیز تیتراژ پایانی سریال "در مسیر زاینده رود" است که امسال در ماه مبارک رمضان از شبکه ی اول سیما پخش شد.در حرکتی جالب نیز در یکی از کاورهای آلبوم که شناسنامه آلبوم بر روی آن درج شده است ، همانند دفاتر خاطره نویسی خط خطی هایی دیده می شود! لازم به ذکر است آخرین آلبوم وی با نام "فصل تازه" زمستان 1387 وارد بازار شده بود. قطعات این آلبوم به ترتیب عبارتند از : 1- نمی دونم 2- دارم میام پیشت 3- خودت خواستی 4- اعتراف 5- خواب و بیداری 6- بی کسی 7- کاش عاشقت نمی شدم 8- مسری 9- دنیا 10- اتفاق 11- مسری (ریمیکس) 12- خلاصم کن ترانه سایان (به ترتیب) : نسترن شیر محمدی (مونا برزویی) ، مریم اسدی ، علی بحرینی ، محمد کاظمی ، افشین یداللهی ، افشین یداللهی ، علی بحرینی ، افشین یداللهی ، مجید افشاری ، افشین یداللهی ،؛ افشین یداللهی و افشین یداللهی آهنگسازان (به ترتیب) : مهرداد نصرتی ، مهرداد نصرتی ، احسان خواجه امیری ، بهرنگ بهادر زاده ، احسان خواجه امیری ، احسان خواجه امیری ، احسان خواجه امیری ، احسان خواجه امیری ، مهرداد نصرتی ، احسان خواجه امیری ، احسان خواجه امیری و احسان خواجه امیری تنظیم کنندگان (به ترتیب) : سیروان خسروی ، مهرداد نصرتی ، احسان خواجه امیری ، بهرنگ بهادر زاده ، احسان خواجه امیری ، امید حجت ، احسان خواجه امیری ، احسان خواجه امیری ، مهرداد نصرتی ، میثم مروستی ، احسان خواجه امیری و هومن نامداری ارائه ای از شرکت "آوای هنر" پخش "هنر اول" پیشنهاد موسیقی 360 تهیه نسخه اصلی آلبوم "یه خاطره از فردا" از فروشگاه های فرهنگی هنری سراسر کشور RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - مینا - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۰۲:۰۱ عصر وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای سیروان جونم یه آهنگشو تنظیم کرده RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - hanie - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۰۲:۰۶ عصر آخ جوووووووون رسید RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - الهام - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۰۲:۰۷ عصر آقا مسعود اين آقاي نصرتي هموني هستش كه شاعره و وبلاگ داره؟ RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - مینا - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۰۲:۱۲ عصر (۶-۳۱-۱۳۸۹ ۰۲:۰۶ عصر)هانيه نوشته شده: آخ جوووووووون رسید چی رسید هانی؟ RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - Masoud - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۰۸:۰۸ عصر (۶-۳۱-۱۳۸۹ ۰۲:۰۷ عصر)الهام نوشته شده: آقا مسعود تا اونجایی که من اطلاع دارم مهرداد نصرتی یه آهنگسازه .اگه آدرس وبلاگشو دارید بدید تا من یه تحقیقی بکنم. RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - SirOmid - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۱۰:۳۷ عصر لینک دانلودشو بزارم ؟! :دی RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - SirOmid - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۱۰:۴۴ عصر MP3 128 دانلود یکجا RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - Masoud - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۱۰:۴۵ عصر چی میگه ؟؟؟ RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - Masoud - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۱۰:۴۵ عصر عسسسسل بدو برو از لینک امید دانلود کن تا تموم نشده!! RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - Asal - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۱۰:۴۵ عصر به به پس از تو چیزچرخی یه چیزای مفید هم در میاد(ش عجبببببببببببب) RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - M.D - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۱۰:۴۷ عصر (۶-۳۱-۱۳۸۹ ۱۰:۴۴ عصر)SirOmid نوشته شده: MP3 128 درست نیست!! بابا جون شوما از چیزچرخی برگشتی لینک دزدیه آلبومو بذاری اینجا؟ RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - Masoud - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۱۰:۴۸ عصر میلاد اشکالی نداره بذار عسسسل دانلود کنه. زوووووووووود باش عسسسسسسسسسسسلک! RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - M.D - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۱۰:۴۹ عصر حذفش کنید تا اون روی سگم بالا نیومده!!!(ش تعجب کردن از ابهته خود) RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - Asal - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۱۰:۵۳ عصر من خواجه امیری گوش نمیدم اصننننننننننننننننن میلاد هی من بگم این باباتو کنترل کن بگو نههههههههههههههه RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - SirOmid - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۱۱:۱۳ عصر چیز چرخی چیه ؟ RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - M.D - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۱۱:۲۴ عصر هیچی شوما برو به کارت برس! RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - SirOmid - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۱۱:۲۷ عصر منظورت از همون استاتوس یاهوئه که میزنم ؟ RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - Asal - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۱۱:۳۶ عصر آره همون اینجا نگیا اینجا خانواده رفت و آمد میکنه(ش رفت و آمد خانواده) RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - M.D - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۱۱:۳۷ عصر (ش گرفتن جلویس دهنه امید) چفت و بست نداره که!!
RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - SirOmid - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۱۱:۴۳ عصر خب مگه بده که اینجا نباید بگم ؟ :دی RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - SirOmid - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۱۱:۴۴ عصر تازه من خیلی وقته که اون استاتوس رو نزدم , کی سوژه کردین این قضیه رو ؟ RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - M.D - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۱۱:۴۴ عصر (ش گاز گرفتن لب) RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - Asal - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۱۱:۴۷ عصر تو کلا همه چیزت سوژه اس کچله چشم سبز عکسای سربازیت کو؟ RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - SirOmid - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۱۱:۴۹ عصر از اون دوران عکس ندارم RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - Asal - ۶-۳۱-۱۳۸۹ ۱۱:۵۹ عصر ای بابا خب یه سری عکس جدید بنداز باباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خب ما خسته شدیم از بس این عکسای تکراریه بی ریختو دیدیم اه اه فکر میکنی خیلی خوش تیپی که تاپیکم زدی؟اه اه لووووووووووووووووووس(ش ئه وا اینجا تاپیک احسان خواجه امیریه) قول دادم تاپیک منهدم نکنم
RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ArGhavaN - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۰۰ صبح الان اينجا تاپيكه احسانه؟ فك كردم اشتباه اومدما !!! RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ArGhavaN - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۰۲ صبح بابا اورجينال بخريييييد RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - SirOmid - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۰۴ صبح کردی دیگه RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - Asal - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۰۹ صبح آره ![]() الان از شورای نظارت میان میبرنم باز باید بازخواست بشم RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - SirOmid - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۱۴ صبح تا تو باز خواست میشی منم میرم شام آماده کنم بخورم RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - Asal - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۱۴ صبح دستت درد نکنه میری کوفتینگ دینر؟=)))))))))))))) RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - SirOmid - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ صبح شماها هنوز یادتونه اینارو ؟ یادش بخیر :دی RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - Asal - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۱۶ صبح آره ما یادمونه شوما چطور بابابزرگ؟=)))))))))))) RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - SirOmid - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۱۹ صبح آره منم یادمه RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - Asal - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۲۲ صبح آفرین(ش دس زدن برای پدربزرگی که با وجود داشتن آلزایمر هنوز یه چیزایی یادشه) RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - SirOmid - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۲۳ صبح کم حرص بخور نمیتونی بخوابیا :دی من رفتم شام RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - Asal - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۲۶ صبح خدایا خدایا ![]() برو RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ArGhavaN - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۳۶ صبح تو همه تاپيكا يه دور اعلام ميكني؟=)))) RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - hanie - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۴۰ صبح (۶-۳۱-۱۳۸۹ ۰۲:۱۲ عصر)مینا نوشته شده:(۶-۳۱-۱۳۸۹ ۰۲:۰۶ عصر)هانيه نوشته شده: آخ جوووووووون رسید آهنگاش دیگه مگه نرسید؟ RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ساناز - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۵۳ صبح چرا رسیده... RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - الهام - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۱:۰۴ صبح http://talkhand.blogfa.com/ آقا مسعود اينم آدرس وبش همون آقاي مهرداد نصرتي RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - M.D - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۱:۱۵ صبح اگه پست یکی مونده به آخرشو بخونید متوجه میشید که این اون نیست! RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - الهام - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۱:۲۷ صبح آقا ميلاد جذبه ببخشيد خب سوال كردم ديگه سوال نمي كنم :دي RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - M.D - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۱:۵۶ صبح (۷-۱-۱۳۸۹ ۱۱:۲۷ صبح)الهام نوشته شده: آقا ميلاد جذبه آفرین(ش جذبه) RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - Masoud - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۰۱ عصر (۷-۱-۱۳۸۹ ۱۱:۰۴ صبح)الهام نوشته شده: http://talkhand.blogfa.com/ الی خانوم خودش جواب سوال شما رو داده : "تشابه نام من با يكي دو نفر ديگر باعث شده كه بسياري فكر كنند كه من شاعري سياسي و يا آهنگساز هستم كه هيچ كدام نيستم." RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ArGhavaN - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۲۱ عصر ترك دو اش چقد لوسهههههههه :دي ولي در كل دوس داشتنيه البومش فقط پكش خيلي زاقارته RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - Masoud - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۲۸ عصر (۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۲۱ عصر)ArGhavaN نوشته شده: ترك دو اش چقد لوسهههههههه :دي چی میگه ؟؟؟ RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ArGhavaN - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۳۳ عصر معلوم نبود؟:دي RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - Masoud - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۳۶ عصر چرا ولی ترانه ی تراک دومو مریم اسدی گفته ها ؟!! RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ArGhavaN - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۴۸ عصر لحن احسان لوسه مخصوصا اونجا كه ميگه جاده چه هموااااره :دي RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - Masoud - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۵۰ عصر آههااااااان (ش ساسی مانکن) RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ArGhavaN - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۵۱ عصر به نظرت كدوم ترك از همه بهتره؟ RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - Masoud - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۵۵ عصر من اولین ترکو (نمی دونم) رو خیلی دوس دارم . RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ArGhavaN - ۷-۱-۱۳۸۹ ۰۱:۰۰ عصر من عاششششق اين تركم ترانش بي نظيره RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - عاطفه - ۷-۱-۱۳۸۹ ۰۴:۱۰ عصر به نظر من آلبومای قبلیش خیلی قشنگ تر بودن این آلبومشو زیاد دوس ندارم فقط آهنگ اولی و دومی بقیه ترانه هاشم بد نیست ولی خب به دل نمیشینه البته از مسری هم بدم نیومد RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ArGhavaN - ۷-۱-۱۳۸۹ ۰۷:۵۳ عصر البوم اولش كه ار ز همه بهتر بود منتها من به صداي احسان خيلي علاقه دارم واسه همين اين البومشو خيلي دوس دارم از همه مهمترم اينه كه يه خاطره ي بي نظير دارم باهاش.. RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - SirOmid - ۷-۱-۱۳۸۹ ۰۹:۵۹ عصر جاست سلام آخر RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ArGhavaN - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۰۸ عصر اون كه البته . RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - SirOmid - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۱۱ عصر تازه ترک 2 خیلیم قشنگه RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ساناز - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۱۲ عصر این چرا سرشو هی 180 چرخونده؟ RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ArGhavaN - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۱۴ عصر منم نگفتم قشنگ نيس خودم از صب هه ش دارم ترك يك و دو رو گوش ميدم دعوا داري؟ RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - SirOmid - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۱۹ عصر نه دیگه تو گفتی لوسه آره برو دستکشا بوکستو دستت کن بیا :دی RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ArGhavaN - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۲۱ عصر فقط همون قستي كه گفتم, لوسه دستمه بيا جلو.. RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ساناز - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۲۴ عصر آخ جون دعوا...
RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - SirOmid - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۲۴ عصر نه دیگه گفتی لوسه مخصوصا اونجا بیا هاها راند اول رو من بردم :دی RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - SirOmid - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۲۵ عصر بیکار نشین یکیو تشویق کن :دی RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ساناز - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۲۷ عصر ارغوان...ارغوان...هی هی... RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ArGhavaN - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۲۸ عصر تو توهم بوكس بازي ميكني:دي سياه و كبودت كردم الان سر شده بدنت نميفهمي RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - SirOmid - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۳۶ عصر مگه داری مسابقه طناب کشی رو تشویق میکنی ؟ :دی _________________ سیاه و کبود ؟ هه , دنده منده واست نمونده :دی RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ساناز - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۳۸ عصر اصن به من چه... RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - SirOmid - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۴۰ عصر آره الکی خودتو خسته نکن , انرژیتو جمع کن فردا فیتیله داره برو اونجا :دی RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ArGhavaN - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۴۱ عصر فعلا كه مث تابلو چسبيدي تو ديوار :دي ساناز تو تشويقتو كن.اين ضربه خورده يه چي ميگه! RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ساناز - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۴۳ عصر (۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۴۰ عصر)SirOmid نوشته شده: آره الکی خودتو خسته نکن , انرژیتو جمع کن فردا فیتیله داره برو اونجا :دی راس میگی...باید تو رو برسونم :دی RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - SirOmid - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۴۶ عصر کتک کاری که نمیکنیم داریم بوکس بازی میکنیم :دی __________________ نگفتم منو ببر اونجا که گفتم خودت برو اونجا :دی برو اونجا بگو ییییه برنامه ببینین ییییه برنامه ببینین :دی RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ساناز - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۴۸ عصر (۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۴۶ عصر)SirOmid نوشته شده: کتک کاری که نمیکنیم داریم بوکس بازی میکنیم :دی دیدی گفتم باید تو رو ببرم... از قرار معلوم خیلی خوب میبینی برنامه رو...
RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ArGhavaN - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۵۰ عصر قناد خودشه ديگه!!! RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ArGhavaN - ۷-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۵۲ عصر من داشتم بوكس بازي ميكردم تو كتك كاري راه انداختي پس كشيدن مو و گاز هم مجازه بعده اين:دي RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - SirOmid - ۷-۲-۱۳۸۹ ۰۱:۴۴ صبح آره من عاشقشم ولی نرفتم تاحالا اونجا ولی تو باس بری :دی _________________ تو میگی چسبیدی به دیوار و سیاه و کبود شدی و ... کشیدن مو هم که فقط کار شما دختراس :دی RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - M.A - ۷-۲-۱۳۸۹ ۱۲:۱۰ عصر به نظر من آلبوم خوبی بود پرستاره و زیبا این آلبوم برعکس آلبوم محسن یگانه که اولش جذابیت زیادی داشت بعدش کم کم خسته کننده شد ، ابتدا چندان خوشایند نبود ولی هرچی بیشتر گوش میدم جذابیت بیشتر برام پیدا می کنه ترانه نمیدونم ، اعتراف و مسری رو خیلی پسندیدم آرزوی موفقیت دارم برای احسان عزیز RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - khorshid - ۷-۲-۱۳۸۹ ۱۲:۵۲ عصر راس میگه... RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ArGhavaN - ۷-۲-۱۳۸۹ ۰۵:۰۱ عصر بوکس همینه دیگه باید طرفو ترکوند توام ترکیدی دیشب گرمی حالیت نی:دی تو برو تمزیناتو بکن واسه هفته بعد که میخوای بری فیتیله آق قناد:دی امروز معلوم بود کتک خوردی RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ArEf - ۷-۴-۱۳۸۹ ۱۱:۴۳ صبح جز تراک اول بقیش افتضاح بود .... خیلی بده مارکتی این همه خواننده جون و پر انرژی و مدعی داشته باشه اونوقت بهترین آلبومشو یه خواننده قدیمی بده ... در هر صورت داریوش اسطوره این مارکته و توقعی کمتر از اینم نباید ازش بره .... امسال فقط منتظر شادمهر و آلبوم جنجالیشم ... RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ArGhavaN - ۷-۴-۱۳۸۹ ۰۶:۲۱ عصر البوم شادمهر کی میاد؟ RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ArEf - ۷-۵-۱۳۸۹ ۰۸:۳۴ عصر (۷-۴-۱۳۸۹ ۰۶:۲۱ عصر)ArGhavaN نوشته شده: البوم شادمهر کی میاد؟ زمستان امسال RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ArGhavaN - ۷-۵-۱۳۸۹ ۰۹:۱۸ عصر ای جوووووووووووووووونمممممممممممممم Text آلبوم يه خاطره از فردا (احسان خواجه اميري) - Masoud - ۷-۱۰-۱۳۸۹ ۰۵:۴۷ عصر نمی دونم ( ترانه مونا برزویی) از این زنــدگی ِ خالی منو ببــر به اون سالی… که تــو اسممو پرسیدی … به روزی که منـــو دیدی !! _ به پله های خاموشی که با مــن رو به رو میشی یه جور زل بزن انگاری نمیشه چشم برداری !!! _ منـو بـبر به دنیامو ! به اون دستا که میخـوام و… به اون شبا که خندونم .. که تقدیرو نمیــدونـم… _ از این اشکی که می لرزه منو ببر به اون لحظه….. به اون ترانه ی شــادی ! که تو یاد ِ من افتادی ! _ به احساسی که درگیره به حرفی که نفســگـیـره !!!! از این دنیا که بی ذوقه منو ببر به اون موقع ! به اون موقع…. _ منو ببر به دنیامو ! به اون دستا که میخوام و… به اون شبا که خندونم .. که تقدیرو نمیدونــــم… _ از این دوری ِ طولانی منو ببر به دورانی که هر لحظه تــو اونجایی زیر ِ بارون ِ تنهایی ! منو ببر به اون حالت .. همون حرفا…. همون ساعت به کاغذ توی مشتی که….. به چشمای درشتی که …. تو چشمام خیره می مونن به من چیزی بفهمونن! _ منو ببر به دنیامو به اون دستـا که میخوام و… به اون شبها که خندونم که تقدیرو نـمیدونــــم… به اون شبا که خندونم که تقدیرو نمیـدونــــم… نمیدونـم نمی دونم …. دارم میام پیشت ( ترانه: مریم اسدی ) دارم میام پیشت جاده چه همواره هوا چقدر بوی عطر تو رو داره جاده چه همواره هوا چقدر صافه شب داره موهای سیاهشو می بافه فقط تو میفهمی امشب چه خوشحالم از این خوشی لبریز رویایی حالم امشب تو هم مثله خودم چه بی تابی از شوق این دیدار اصلن نمی خوابی از اینور جاده تا اونور جاده میام آخه چشمات وعده بهم داده میام که باز دستات رفیق دستام شه دوباره تو عمق نگاه تو جا شه خودت خواستی ( ترانه: علی بحرینی ) خودت خواستی که من مجبور باشم برم جایی که از تو دور باشم تو پای منو از قلبت بریدی خودت خواستی که من اینجور باشم خودت خواستی که احساسم بشه سرد خودت خواستی کاریم نمیشه کرد می دیدم دارم از چشمات میفتم مدارا کردم و چیزی نگفتم برام بودن تو بازی نبود و به این بازی دلم راضی نبود و از اول آخرش رو می دونستم تو تونستی ولی من نتونستم برات بودن من کافی نبود و حقیقت این که می بافی نبود و دارم دق می کنم از درد دوریت میخام مثل تو شم اما چه جوری اعتراف ( ترانه: محمد کاظمی ) دو سه روزه که مات و بی اراده ام یه چیزی فکرمو مشغول کرده همین عشقی که درگیر هواشم منو نسبت به تو مسئوول کرده از اون رابطه معمولی ما چه عشقی سر گرفت تو روزگارم دو سه روزه که بعد از این همه سال واسه تو ادعای عشق دارم نمی بینی دارم جون میدم این جا نمی دونی به تو محتاجم این جا چقد راحت منو وابسته کردی دارم دیوونه می شم کم کم اینجا میخام مثه قدیما مثه سابق یه وقتایی یکی با من بخنده یکی باشه که دستامو بگیره یکی باشه که زخمامو ببنده نمی بینی دارم جون میدم این جا نمی دونی به تو محتاجم این جا چقد راحت منو وابسته کردی دارم دیوونه می شم کم کم اینجا خواب وبیداری ( ترانه: افشین یدالهی ) تو رو دیدم نفسم بند اومد دل من یک دفه یه حالی شد نمی دونم که هوا سنگین بود یا زمین زیر پاهام خالی شد من به چشمای خودم شک کردم این همه میشه مگه زیبایی مثه تو وقتی تو خوابها نیست نمیشه حتی بگم رویایی نمیشه حتی بگم رویایی به خودم اومدم و حس کردم تو بهشتم اما این دنیا بود تو زمان گم شدم و هر لحظه مثه یه خاطره از فردا بود من هنوزم به چشمام شک دارم تو هنوزم با منی اینجایی اگه بیداریه من دیوونه ام اگرم خوابه که تو رویایی بی کسی ( ترانه: افشین یدالهی ) دیگه دارم به خودم شک می کنم آخه حرفامو نمی فهمه کسی من که دست دلمو رو می کنم چرا دنیامو نمی فهمه کسی دل من مونده رو دستم دلی که همه ی دار و نداره آدمه کاش یکی از ته دل به من بگه عاشق این دل صاف و سادمه آخه من چیزه زیادی نمی خام یه نوازش یه نگاهه مهربون یکی که خودش باشه تا بتونیم واسه همدیگه بمونیم هر دومون کاش عاشقت نبودم ( ترانه: علی بحرینی ) فرصت ما تموم شده باید از این قصه بریم فرقی نداره من و تو کدوممون مقصریم خاطره ها رو یادمه لحظه به لحظه مو به مو هیچی رو یاد من نیار اونقدر خرابم که نگو بد بودم و بدتر شدم میرم با پاهای خودم میرم نمیدونم کجا آخ کم آوردم به خدا دلگیرم ازدست خودم کاش عاشقت نمیشدم هرجوری میخواستم نشد از غم یه ذرهم کم نشد من موندمو تنهایام از دنیا هیچی نمیخوام عاقبت من و نگاه اشتباه پشت اشتباه .. هر روز عاشق تر شدیم تو عشق خاکستر شدیم ساختیم ولی به آرزومون نرسیدیم فقط گریه فقط عذاب صدتا سوال بی جواب نه من نه تو از عاشقی خیری ندیدیم .. هرجوری میخواستم نشد از غم یه ذرهم کم نشد دلگیرم ازدست خودم کاش عاشقت نمیشدم من موندمو تنهایام از دنیا هیچی نمیخوام عاقبت من و نگاه اشتباه پشت اشتباه فرصت ما تموم شده باید از این قصه بریم فرقی نداره من و تو کدوممون مقصریم خاطره ها رو یادمه لحظه به لحظه مو به مو هیچی رو یاد من نیار اونقدر خرابم که نگو مسری ( ترانه: افشین یدالهی ) چقدر خوبه که تو هستی چقدر خوبه تو رو دارم چقدر خوبه که از چشمات میتونم شعر بردارم تو که دلواپسم میشی همه دلواپسیم میره شاید این باسه تو زوده یا شاید باسه من دیره واست زوده بفهمی من چرا اواره ی دردم؟ واسم دیرم از این خلوت به شهرعشق برگردم واسم دیره پشیمون شم چه خوبه با تو شب گردی واست زوده بفهمی که چه کاری با خودت کردی؟ لالالا لالالا لالالا نه اینکه بی تو ممکن نیست نه اینکه بی تو میمیرم به قدری مسریه حالت که دارم عشق میگیرم همه دلشوره ام از اینه که عشق اندازه ی حاله تو جوری عاشقی کن که نفهمم عشق با کوتاهه باست زوده بفهمی من چرا اواره ی دردم؟ باسم دیرم از این خلوت به شهرعشق برگردم واسم دیره پشیمون شم چه خوبه با تو شب گردی واست زوده بفهمی که چه کاری با خودت کردی؟ لالالا … دنیا ( ترانه: مجید افشاری ) دنیا ما رو نخواست ما هم نخواستیم بیرون بریم چرا تو دنیا واستیم؟ بریم یه جا که خورشیدش دروغ نیست اونجا که ماه می خنده بی فروغ نیست اونجایی که بی منت زمونه زندگی رو میسازیم عاشقونه دنیا حساب کتاب داره نخواستیم سوال بی جواب داره نخواستیم این همه پیچ و تاب داره نخواستیم دنیا ما رو نخواست ما هم نخواستیم بیرون بریم چرا تو دنیا واستیم؟ بریم یه جا که خورشیدش دروغ نیست اونجا که ماه می خنده بی فروغ نیست اونجایی که بی منت زمونه زندگی رو میسازیم عاشقونه بهت میگن سر به هوا کجایی از اینوری یا اهل اونورایی سر به هوا بودن تو دنیا بد نیست چشمهای ما دروغ دیدن بلد نیست میگن که دنیارو قفس کشیدی بهت میگن ترسیدی پس کشیدی بزار بگن ما اهل دنیا نیستیم ما همه پرتیم و تو اینجا نیستیم دنیا ما رو نخواست ما هم نخواستیم بریم یه جا که خورشیدش دروغ نیست اونجایی که بی منت زمونه زندگی رو میسازیم عاشقونه اتفاق ( ترانه: افشین یدالهی ) اتفاق افتاد دست من نبود من نفهمیدم چرا عاشق شدم ساده تر از اونی که فکر می کنی بی دلیل و بی هوا عاشق شدم قلب من یک عمر با من بوده و تازه فهمیدم کجاس کارش چیه تازه فهمیدم همه افسانه ها شعرها معجزه ها کاره کیه من نمیدونم چرا حس می کنم این روزا احوال من بهتر شده فرق کرده خنده هامو گریه هام عکس من تو آیینه واضح تر شده اتفاق افتاد دست من نبود من نفهمیدم چرا عاشق شدم ساده تر از اونی که فکر می کنی بی دلیل و بی هوا عاشق شدم خلاصم کن ( ترانه: افشین یدالهی ) غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی تمومم سایه می پوشم شروعم کن تو میتونی شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا دلم با هرتپش با هر شکستن داره میفهمه که هر اندازه خوبه عشق همون اندازه بی رحمه چه راههایی که رفتم تا بفهمم جز تو راهی نیست خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست تو خوب سوختن رو میشناسی سکوتو از اونم بهتر من آتیشم یه کاری کن نمونم زیر خاکستر میخوام مثل همون روزا که بارون بود و ابریشم دوباره تو حریر تو مثل چشمات ابریشم RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - M.A - ۷-۱۰-۱۳۸۹ ۰۶:۳۹ عصر مرسی مسعود جان من نمی دونم چرا هرچی بیشتر گوش میدم بیشتر خوشم میاد مسری چقدر قشنگه شعراش یه کلاس درسه واسه شعرا یا همون ترانه سُرا ها کد پیشواز آلبوم جدید احسان خواجه امیری - Masoud - ۷-۱۲-۱۳۸۹ ۰۴:۰۵ عصر نمیدونم 3311658 دنیا 3311650 خواب و بیداری 3311655 اتفاق 3311651 اعتراف 3311652 کاش عاشقت نمیشدم 3311654 خودت خواستی 3311656 مسری 3311657 RE: احسان خواجه امیری "یه خاطره از فردا" را نوشت - ArGhavaN - ۷-۱۲-۱۳۸۹ ۰۸:۰۰ عصر انقد اهنگای پیشوازشون بی کیفیته ادم دلش نمیاد بذاره
|