انجمن گفتگوی دوستي
همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! - نسخه قابل چاپ

+- انجمن گفتگوی دوستي (http://2barehettefaghino.mihanbb.com)
+-- انجمن: هنري (/forum-4.html)
+--- انجمن: تلويزيون (/forum-7.html)
+--- موضوع: همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! (/thread-2347.html)

همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! - M.D - ۸-۱۸-۱۳۸۹ ۱۰:۰۹ عصر

[تصویر: 1258307143_zw02103.jpg]

"اکنون دیگر من موافق بازیگری همسرم نیستم. پس از پخش سریالی از شبکه سه که باعث شهرتش شد رفتارش تغییر کرد و اکنون شش ماه است که من از ایشان خبری ندارم!"

به گزارش آتی نیوز، "مهران الف" در یادداشتی تاسف انگیز با بیان جزئیاتی از زندگی شخصی خود، اینگونه از همسر بازیگرش سخن گفته است. بخشی از این یادداشت که نسخه ای از آن در اختیار آتی نیوز قرار گرفته به این شرح است:

5 سال است خانم سحر قریشی همسر قانونی من است. همیشه به نیکی از من یاد کرده و در چند مصاحبه اش در نشریات مختلف گفته" اگر همسرم اراده کند یا اجازه ندهد دیگر بازی نمی کنم و هنرپیشگی را تا جایی ادامه می دهم که به زندگی شخصی ام لطمه وارد نشود. همسرم همواره مشوق و پشتیبانش بوده ! "
اما اکنون دیگر من موافق بازیگری همسرم نیستم. پس از پخش سریالی از شبکه سه که باعث شهرتش شد رفتارش تغییر کرد و اکنون شش ماه است که من از ایشان خبری ندارم!
به دادگاه حمایت از خانواده هم مراجعه کردم و از او شکایت کردم اما چون من مشوق ایشان بوده ام و به او اجازه کار داده ام تقاضای من برای ممنوع الکار شدن زنم رد شد. با این حال از نظر شرعی و قلبی دیگر راضی نیستم زنم بازیگری کند.
اکثر تهیه کننده ها وقتی در جریان این موضوع قرار گرفتند با من همکاری کردند و از همسرم در سریال ها و فیلم ها استفاده نکردند به غیر از تهیه کننده فیلم "دلنوازان" که با من برخورد بدی هم داشت.
جالب اینکه همسرم در مصاحبه هایش می گوید دیپلم دارد. به من بگویید او از کدام دبیرستان دیپلم گرفته است؟
در حال حاضر تصمیم گرفته ام از همسر هنرپیشه ام جدا شوم و او را طلاق خواهم داد و در این مدت نیز حضور در دادگاههای مختلف وقتی به او نمی داد که مصاحبه کند.

نامه ام را با این جمله به پایان میبرم که "پروانه ها فراموش می کنند روزی کرم بوده اند."
.

RE: همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! - الهام - ۸-۱۸-۱۳۸۹ ۱۱:۳۳ عصر

اي بابا
چي بگيم؟

RE: همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! - SepeEnooD - ۸-۱۸-۱۳۸۹ ۱۱:۴۳ عصر

وااااااااااااااااااااااا
يعني ديپلمم نداره؟!!!!

RE: همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! - M.D - ۸-۱۸-۱۳۸۹ ۱۱:۴۴ عصر

نه بابا سیکل وداره

RE: همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! - نسیم - ۸-۱۸-۱۳۸۹ ۱۱:۵۴ عصر

از کجا معلوم این صحت داشته باشه
چرت و پرت هم زیاد میگن
البته بعید نمیدونم که این خانوم دیپلمه باشن
ولی درمورده مشکلاتشون...
کدوم آدم احمقی میاد زندگیشو بریزه رو دایره
چرا باید باید بذاره به مطبوعات کشیده بشه

RE: همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! - M.D - ۸-۱۹-۱۳۸۹ ۰۸:۰۷ صبح

(۸-۱۸-۱۳۸۹ ۱۰:۰۹ عصر)"م ی ل ا د نوشته شده:  به گزارش آتی نیوز، "مهران الف" در یادداشتی تاسف انگیز با بیان جزئیاتی از زندگی شخصی خود، اینگونه از همسر بازیگرش سخن گفته است. بخشی از این یادداشت که نسخه ای از آن در اختیار آتی نیوز قرار گرفته به این شرح است:

خبر گزاریش که احتمالا واسه عاطفه خانومه( ش عاطی نیوز)

RE: همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! - M.D - ۸-۱۹-۱۳۸۹ ۰۸:۰۸ صبح

ولی اگه واقعا همچین کاری کرده عجب آدمه احمقیه !

RE: همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! - elahe - ۸-۱۹-۱۳۸۹ ۱۱:۳۲ صبح

جوگیر میگن به این میگن تازگیا پرو هم شده میگه غیر نقش اول دیگه نقشی رو قبول نمی کنم.... ندید بدیدBig Grin

RE: همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! - Masoud - ۸-۱۹-۱۳۸۹ ۰۲:۲۴ عصر

آخه یکی نیست بگه آدمه حسابی تو که از روز اول می دونستی زنت بازیگره ، چرا قبول کردی؟!

همه دیگه اینو می دنن که زندگی یه بازیگر فقط واسه خودش و همسرش نیست!

RE: همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! - ArGhavaN - ۸-۲۰-۱۳۸۹ ۰۹:۳۹ صبح

وا خب به ما چه ؟
چرا مردم میان زندگی شخصیشونو هوار میزنن بین عالم و ادم :دی

RE: همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! - الهام - ۸-۲۰-۱۳۸۹ ۱۱:۱۳ صبح

خب واسه اين كه به اصطلاح مي خواسته زنشو به دست بياره
نميدونسته كه اين شكلي تازه اونو بيشتر از دست ميده

RE: همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! - ArGhavaN - ۸-۲۰-۱۳۸۹ ۱۱:۴۵ صبح

همون بهتر از دست رفت

زنه زندگی نبود که :دی

RE: همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! - الهام - ۸-۲۰-۱۳۸۹ ۱۱:۵۳ صبح

بابا كوتا بياين
شايد شوهره داره دروغ ميگه
هميشه تو دعواها بايد نظر طرفين دعوا رو شنيد عزيز دلم

RE: همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! - ArGhavaN - ۸-۲۰-۱۳۸۹ ۱۱:۵۴ صبح

بابا من دارم شوخی میکنم چرا جدی میگیری الی:دی

به ما چه بابا برن هرکار میخوان بکنن
ما تو زندگی خودمون موندیم
به ما چه کی از کی جدا شده..کی کیو ول کرده و این حرفا :دی

RE: همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! - hanie - ۸-۲۰-۱۳۸۹ ۱۱:۵۸ صبح

آخی بیچاره سحر!
نه نه ببخشید بیچاره شوهرش
:دی

RE: همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! - الهام - ۸-۲۰-۱۳۸۹ ۱۲:۱۴ عصر

آره
ارغوان راس ميگه

RE: همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! - مینا - ۸-۲۰-۱۳۸۹ ۰۱:۳۲ عصر

خاک تو سرش کنن

RE: همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! - عاطفه - ۸-۲۱-۱۳۸۹ ۰۶:۲۵ عصر

منم خيلي وقت پيش شنيده بودم كه ديگه دوست نداره زنش بازي كنه
ولي هيچ مردي نمياد درباره ي زنش اينطوري صحبت كنه

RE: همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! - setareh_hz - ۸-۲۳-۱۳۸۹ ۰۶:۲۱ عصر

چه قدر مسخره....6 ماه خبر نداره پس یعنی این همیشه سر صحنه هست...مگه میشه.....!!!!!

RE: همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! - M.A - ۸-۲۳-۱۳۸۹ ۰۶:۵۴ عصر

حالا سر صحنه یا صحنه !

چه فرقی می کنه

RE: همسر سحرقریشی: شش ماه است از همسر بازیگرم خبر ندارم! - mohammad.h - ۸-۲۴-۱۳۸۹ ۱۲:۴۴ عصر

خاک تو سر باباش کنن
عاطفه خانم اینم خبرگذاریه تو داری؟
اصلا وایسید ببینم سحر قریشی از سیا خیری خبر داره؟